بنابراین ذیل چارچوب برنامههای آموزشی سازمان، در آخرین روزهای سال ۱۳۹۹ نشستی در محل هتل پارس مشهد با حضور دکتر امید هاشمی، مدرس دانشگاه، مشاور صنعت و دانشآموخته دکتری از دانشگاه LTU سوئد، برگزار شد.
در ابتدای جلسه، مدیر سرمایهٔ انسانی گروه باران به بیان چرایی برگزاری این سلسله نشستهای آموزشی پرداخت و از پیچیدگیها و پویاییهای حاکم بر صنعت و بازار بهعنوان یک عامل پدیدآورنده و پیشران جهت استلزام به مفاهیم «یادگیری مادامالعمر»[۱] و «یادگیرندهٔ مادامالعمر»[۲] نام برد. همچنین عنوان شد که اگر تنها رهتوشه از برگزاری این سلسله جلسات، گذار از مدل ذهنی «ناتوانی ناخودآگاه»[۳] به «ناتوانی خودآگاه»[۴] باشد، باز هم میتوان به درستی ادعا کرد که محتوای این جلسات، مفید بوده است.
در این نشست، دکتر امید هاشمی با بیانی جذاب و مثالهایی شنیدنی، موضوعات آموزشی پیرامون نقش رهبری و بایدهای رهبری اثربخش را ارایه کرد. بخش اول نشست با مشارکت حاضران سپری شد.
بخش دوم این نشست نیز در قالب تماشای فیلمی سینمایی، مرتبط با موضوع جلسه گذشت.
پس از آن و در فرصت استراحت عصرانه، گپوگفتی دوستانه میان مدیران عالی گروه باران فراهم شد که پیشدرآمد خوبی برای آغاز بخش سوم و پایانی این نشست آموزشی بود.
در بخش سوم، اعضای حاضر در جلسه به بیان نظرات خود پیرامون مضامین مدیریتی فیلم پرداختند. همچنین مهندس هشام مقدسی (مدیریت عالی هلدینگ باران) ضمن بیان نظرات خود در ارتباط با موضوعات مطرح شده و نحوهٔ مدیریت کسبوکارهایی همچون باران، خواستار برگزاری مداوم اینگونه جلسات آموزشی در سال پیش رو شدند.
این نوبت از سلسله نشستهای آموزشی مدیران گروه باران با اهدای کتاب و شاخه گل به مهمانان، در ساعت ۲۰ نوزدهم اسفندماه به انتها رسید.
نشست مشترک مدیران عالی گروه باران در یک رویداد آموزشی، اتفاق فرخندهای است که با رویکرد تازهٔ گروه باران در حوزهٔ آموزش، شاهد قابهای مشابه بیشتری در سال ۱۴۰۰ و سالهای پیش رو خواهیم بود.
پانویس
[1] Lifelong Learning
[2] 2 Lifelong Learner
[3] Unconscious Inability
[4] Conscious Inability25