اخبار شرکت آفتاباخبار شرکت سایهاخبار هلدینگ باران

بازدید مدیران مخابرات استان از پروژه باران ۳

فیبر نوری FTTH در واحدهای باران ۳

در آخرین روزهای تیرماه ۱۳۹۹ پروژهٔ باران ۳ میزبان مهندس حسن اوروجی، مدیرعامل شرکت مخابرات خراسان رضوی، معاون تجاری و معاون شبکه و جمعی از مدیران شرکت مخابرات استان بود.

در این جلسه که با بازدید از بخش‌های مختلف پروژه باران ۳ همراه بود، مدیران مخابرات استان با دستاوردهای جدید گروه باران آشنا شدند و زمینه‌های موجود برای تعاملات آتی بررسی شد.

بر اساس تفاهم با شرکت مخابرات استان بنا شد که از جدیدترین تکنولوژی شرکت مخابرات ایران با نام تجاری «تانوما» (تار نوری مخابرات ایران) در واحدهای مسکونی برج باران ۳ استفاده شود.

تانوما چیست؟

سرویس FTTB/H تکنولوژی جدیدی است که به جای استفاده از کابل مسی، از فیبر نوری برای انتقال اطلاعات تا محل سکونت استفاده می‌شود. فناوری فیبر نوری، با پهنای باند بالا و متقارن (سرعت یکسان آپلود و دانلود اطلاعات) فرصتی استثنایی برای ارائه خدمات و کاربردهای جدید ایجاد کرده است. سرویس‌هایی که بر بستر این فناوری ارائه می‌شوند، می‌توانند کیفیت زندگی ما را به نحو چشمگیری ارتقاء دهند. فیبرنوری برخلاف مس در برابر پوسیدگی مقاوم بوده و توانایی انتقال داده در فاصله ۶۰ کیلومتر و حتی بیش‌تر را بدون افت کیفیت دارد. از طرفی، می‌توان هزاران کابل نوری را بدون نگرانی از بروز اختلال امواج، در کنار هم نصب کرد.

با استفاده از تانوما چه سرویس‌هایی در اختیار مالکین واحدهای برج باران قرار می‌گیرد؟

سرویس‌های قابل ارائه بر روی بستر فیبر نوری، سرویس‌هایی هستند که همگی با اجرای زیرساخت فیبر نوری یکپارچه می‌شوند:

• اینترنت بسیار پر سرعت
  • تلفن
  • تلویزیون اینترنتی
  • سیستم‌های نظارت تصویری
  • شبکه‌های کامپیوتری
  • آیفون تصویری هوشمند
  • مدیریت هوشمند ساختمان (BMS)
  • پارکینگ هوشمند
دکمه بازگشت به بالا