اخبار هلدینگ بارانرویدادهای گروه باران

صبحانهٔ کاری با چهره‌های کارآفرین شهر

۱۶ مهرماه روز جهانی کودک است. به همین مناسبت دو برند «باران» و «درسا» در مراسمی مشترک و با حضور چهره‌هایی شناخته‌شده از کارآفرینان و مدیران صنایع و صاحبین کسب‌وکار، در نشست صبحانه کاری، خدمات «بنیاد کودک» را به میهمانان ارجمند معرفی کردند.

«بنیاد کودک» به عنوان مؤسسه‌ی‌ خیریه‌ای مردم‌نهاد، غیردولتی، غیرسیاسی، غیرانتفاعی، فرامذهبی و فرامرزی، با رویکردی انسان‌دوستانه، از سال ۱۳۷۳ فعالیت خود را آغاز کرده ‌‌است. هدف این بنیاد دستیابی به این آرمان است که «هیچ دانش‌آموز با استعدادی به دلیل مشکلات اقتصادی از تحصیل و تلاش باز نماند». در این راستا این بنیاد تلاش می‌کند تا با حفظ شأن انسانی دانش‌آموزان، از «نیازمندپروری» پرهیز کرده و آن‌ها را در ساختن آینده‌ای با چشم‌اندازهای روشن یاری نماید. بنیاد کودک در سال ۲۰۰۵ توانست با ارائه‌ی عملکرد شفاف و انسان‌دوستانه‌ی خود، از کمیسیون اقتصادی-اجتماعی سازمان ملل (Ecosoc) مقام مشورتی دریافت کند.

گروه باران با نگاهی به فردای ایران زمین و اهمیت مسئله آموزش به آینده‌سازان این مرز و بوم، به طور رسمی همیاری این بنیاد را به عنوان مسئولیت اجتماعی خود برگزیده است.

برند «درسا» نیز به عنوان یکی از برندهای شاخص و خلاق و کارآفرین و به عنوان یکی از حامیان و همراهان بنیاد کودک، در این مراسم حضور داشت. هر دو برند باران و درسا، نگاه نوآورانه‌ای به ارزش‌های تولیدی خود دارند و از لحاظ مخاطب مشترک، قرابت زیادی با هم دارند. در گفتگوهای صورت‌گرفته بین مدیران دو برند و با توجه به زمینه‌ی مشترک فعالیت هر دو مجموعه در همکاری با «بنیاد کودک»، این نشست مشترک برنامه‌ریزی شد. حضور میهمانان سرشناسی از چهره‌های اقتصادی و کارآفرینان گران‌قدر، این فرصت را در اختیار هر دو مجموعه قرار داد که از این فرصت برای معرفی فعالیت‌های مسؤولیت اجتماعی دو برند استفاده کنند و زمینه برای حضور سایر برندها در این فعالیت‌های عام‌المنفعه را فراهم سازند.

نشست صبحانه کاری در راستای فعالیت‌های CoBranding (برندسازی مشارکتی) بین دو مجموعه و با همت واحد روابط‌عمومی و ارتباطات سازمانی گروه باران برگزار شد.

مفهوم کوبرندینگ

این روزها صاحب‌نظران و مشاورین سازمانی در سراسر دنیا به طور مداوم بنگاه‌ها را به شکل دادن شراکت استراتژیک، به عنوان یک راهبرد اساسی در جهت تقویت بنیه‌ی رقابتی توصیه می‌کنند. اما علیرغم همه‌ی این توصیه‌ها، شواهد امر گویای این واقعیت است که فعالان اقتصادی ایرانی عمدتا یا علاقه‌ای به این موضوع ندارند و یا حتی در صورت میل و رغبت، چندان تبحری در مورد آن ندارند. شاید یکی از ریشه‌های اصلی این امر را بتوان در فرهنگی جستجو کرد که در آن مدام تکرار می‌شود: «اگر شریک خوب بود، خدا شریک داشت.»

فارغ از اینکه ما در مورد پدیده‌ی شراکت چه فکر می‌کنیم، واقعیت‌های عینی در فضای کنونی کسب‌وکار، عمل به آن را نه یک اختیار ارادی که ضرورتی غیرقابل انکار می‌انگارد. از سوی دیگر نگاهی به سوابق شرکت‌های بزرگ و موفق، گویای این امر است که قابلیت‌های سازمانی در این حوزه، همواره یکی از پیشرانه‌های اصلی این شرکت‌ها به سوی موفقیت بوده است.

کو-برندینگ (برندسازی مشارکتی) به فعالیت مشترک دو یا چند برند در جهت هم‌افزایی فعالیت‌های برندسازی می‌گویند. امروزه یکی از فعالیت‌هایی که برندها برای ارتقای جایگاه خود انجام می‌دهند، همکاری با برندهای دیگر به روش‌های گوناگون است. فعالیتی که در باران به منظور ارتقای جایگاه برند و ارتقای فعالیت‌های حوزه‌ی مسؤولیت اجتماعی این گروه انجام می‌شود.

حضور چهره‌های نام‌دار اقتصادی، همچون حسین ثابت، از ویژگی‌های مراسم و افتخارات برگزارکنندگان بود.

دکمه بازگشت به بالا