اخبار مسؤولیت اجتماعی باران

تفاهمنامهٔ باران با بنیاد کودک

در اسفندماه سال ۹۸، گروه باران به طور رسمی همیاریِ این بنیاد را به عنوان مسئولیت اجتماعی خود برگزید.

در نخستین روزهای اسفندماه سال ۹۸، گروه باران در پی همکاری‌های جسته و گریخته با «بنیاد کودک» طی سال گذشته، با نگاهی به فردای ایران زمین و اهمیت مسئله آموزش به آینده‌سازان این مرز و بوم، به طور رسمی همیاری ِ این بنیاد را به عنوان مسئولیت اجتماعی خود برگزید و در این راستا اقدام به عقد تفاهم‌نامه نمود.

«بنیاد کودک» به عنوان مؤسسه‌ی‌ خیریه‌ای مردم‌نهاد، غیردولتی، غیرسیاسی، غیرانتفاعی، فرامذهبی و فرامرزی با رویکردی انسان‌دوستانه از سال ۱۳۷۳ فعالیت خود را آغاز کرده ‌‌است.

هدف این بنیاد دستیابی به این آرمان است که «هیچ دانش‌آموز با استعدادی به دلیل مشکلات اقتصادی از تحصیل و تلاش باز نماند». در این راستا این بنیاد تلاش می‌کند تا با حفظ شأن انسانی دانش آموزان، از «نیازمند پروری» پرهیز کرده و آن‌ها را در ساختن آینده‌ای با چشم اندازهای روشن یاری نماید.

مشارکت در قعالیت‌های اجتماعی به منظور آموزش و بالا بردن کیفیت عمومی زندگی در جامعه و بالا بردن بهره‌وری سرمایه‌های انسانی، اجتماعی و اقتصادی از طریق گسترش فرهنگ «زندگی بهتر» به عنوان دو بند ارز ارزش‌های بنیادین گروه باران، این برند را مصمم ساخته است تا در شرایط کنونی کشور، با نگاهی به فردای ایران‌زمین و اهمیت مسئله‌ی «آموزش»، حمایت از بنیاد کودم را به عنوان مسؤولیت اجتماعی اصلی برند خود در نظر گرفته و برای برداشتن گام‌هایی مؤثر در این راستا تلاش نماید.

دکمه بازگشت به بالا